Sárgarépa-karalábé főzeléket mivel habarnátok be?
Figyelt kérdés
A recept tejet ír, én eddig mindig tejfölt használtam. Ízben van lényeges különbség? Ti hogy csináljátok?2012. jan. 5. 14:43
1/7 anonim válasza:
A sárgarépához a tej vagy tejszín jobban passzol, mert lágyabb az íze, mint a tejfölnek, ami ugye kicsit savanykás. Úgyhogy sárgarépa főzeléket én tejjel vagy főzőtejszínnel szoktam habarni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Kipróbálom.
2012. jan. 5. 14:59
3/7 anonim válasza:
kivennék belölle par db répat karalábét, a maradekor botmixerrel turmixolnám,ha nem lenne eleg sürü abbol a lévöl csinalnék egy habarast(sajat levéböl) es vissza kiszedett cuccok
4/7 anonim válasza:
Karalábét tejföllel, sárgarépát tejjel és tejszinnel szoktam, és mindkettőt jó sok petrezselyemmel és őrölt borssal. :-)
5/7 anonim válasza:
én az ilyen jellegű főzeléket (pl finomfőzelék) egy vékony
halvány paprikás rántással rántom be.ezzel összesűrítem, majd egy kevés tejjel megfelelő állagúra hígítom.
6/7 A kérdező kommentje:
1. karalábé ÉS répa van a főzelékben
2. nem rántást kérdeztem, hanem habarást
Aki megértette a kérdést, annak köszönöm.
2012. jan. 5. 20:43
7/7 anonim válasza:
Köszönöm a kioktatást, bocsánat, hogy válaszolni mertem, hogy én , hogyan csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!