Sárgarépa nélkül vadas?
Valameik nap beszélgettünk egy ismerősünkel hogy nem szereti főve a sárga répát.Kérdeztem hogy a vadast szereti-e, mondta hogy igen de náluk tuti nincs benne sárga répa.Azért felhívta a feleségét és megerősítette hogy nincs benne.Kértem hogy írja le a receptet, de azóta sem.
Arra gondoltam tesz bele, csak a férjének nem meri bevallani.Vagy tényleg lehet anélkül csinálni?Írnátok receptet?
Szerintem nem tudja a feleség letagadni, hiszen a sárgarépától lesz a vadasnak olyan színe, mint a sárgarépáé.
Valószínű, hogy csak a gyökeret és egyéb ízesítő fűszereket használ a feleség, mint vegeta, stb.
Személy szerint a vadast kifejezetten a mártás miatt szoktam készíteni, de ez ízlés dolga!
ha lenne benne sárgarépa észrevenné a a fickó. a srépa még botmixerezve is meglátszik a szószban.
viszont, ha jó édes fehérrépát használ egy kis zellert,
és a többi minden vadasmártásba valót, akár jó is lehet.
bár én ki nem hagynám a világért sem.
és van a paszternák nevű keverék, (sárga és fehérrépa), jó édeskés gyökérnövény, lehet, hogy azt használ az illető hölgy.
Lehet tesz bele sütő tököt vagy édes burgonyát nem sokat csak ezzekel szinezi.
Amúgy valószinű répából készül csak nem kötik az orrára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!