Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sárgarépa zöldjéből milyen...

A sárgarépa zöldjéből milyen étel készíthető? Ismertek ilyen recepteket?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 13. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
38%

nem, de tegnap hallottam a rádióban, hogy több értékes anyag van benne, mint magában a répában. (állítólag)

egy zöld vitaminkoktélt emlegetett a szakértő hölgy, ami

répazöldből, csalánból, pitypanglevélből, citromfűből, mentából, mézből és citromléből állt. összeturmixolta

és é kész. egészségbombának jellemezte, de a riporter nagyon ódzkodva kóstolta meg...:)végül is udvariasan azt mondta, hogy egész finom:)

2012. ápr. 13. 13:34
 2/6 doboszoli ***** válasza:
Még a nyúl sem eszi meg!
2012. ápr. 13. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Doboszoli: lehet, hogy a nyúl nem eszi meg, a papagájok viszont nagyon szeretik.

Viszont nem tudom, hogy milyen ize lenne ételben, még nem próbáltam

2012. ápr. 13. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
mit kell azon lepontozni, hogy leírtam, mit hallottam a rádióban....nem azt írtam, hogy én csinálom és mindenkinek ezt ajánlom.
2012. ápr. 14. 05:28
 5/6 A kérdező kommentje:

1-es

Nem én pontoztam le, én zöld tenyeret adtam.

Akkor már csak a répalevélre várok, a többi növény már van a kertben.

2012. ápr. 14. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem is rólad feltételeztem a lepontozást... általában nem a kérdezők teszik, hanem a rosszindulatú "manók":))

de sebaj, látom mégiscsak érdekesnek találtad a zöld vitaminkoktélt.

a lányomnak is elmondtam, aki gyógynövény hatóanyag kutató doktor, és ő is azt mondta, hogy valamennyi összetevő rendkívül egészséges, ő is csak ajánlani tudja

a fogyasztását.

haza is jön körülnézni, miféle "zöld kincseket" rejt a kertünk. sokminden van, de répalevél még nincs.

viszont tyúkhúr annyi, mint a tenger, és az is rengeteg hasznos tulajdonsággal bír, amellett, hogy gaznak nevezzük.:)

üdv.

2012. ápr. 15. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!