A sárgarépa zöldjéből milyen étel készíthető? Ismertek ilyen recepteket?
nem, de tegnap hallottam a rádióban, hogy több értékes anyag van benne, mint magában a répában. (állítólag)
egy zöld vitaminkoktélt emlegetett a szakértő hölgy, ami
répazöldből, csalánból, pitypanglevélből, citromfűből, mentából, mézből és citromléből állt. összeturmixolta
és é kész. egészségbombának jellemezte, de a riporter nagyon ódzkodva kóstolta meg...:)végül is udvariasan azt mondta, hogy egész finom:)
Doboszoli: lehet, hogy a nyúl nem eszi meg, a papagájok viszont nagyon szeretik.
Viszont nem tudom, hogy milyen ize lenne ételben, még nem próbáltam
1-es
Nem én pontoztam le, én zöld tenyeret adtam.
Akkor már csak a répalevélre várok, a többi növény már van a kertben.
Nem is rólad feltételeztem a lepontozást... általában nem a kérdezők teszik, hanem a rosszindulatú "manók":))
de sebaj, látom mégiscsak érdekesnek találtad a zöld vitaminkoktélt.
a lányomnak is elmondtam, aki gyógynövény hatóanyag kutató doktor, és ő is azt mondta, hogy valamennyi összetevő rendkívül egészséges, ő is csak ajánlani tudja
a fogyasztását.
haza is jön körülnézni, miféle "zöld kincseket" rejt a kertünk. sokminden van, de répalevél még nincs.
viszont tyúkhúr annyi, mint a tenger, és az is rengeteg hasznos tulajdonsággal bír, amellett, hogy gaznak nevezzük.:)
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!