Sárgaborsó nem puhult meg berántás előtt, kemények lettek a főziben a szemek. Van valami praktika amitől még bepuhulhatna?
Figyelt kérdés
Próbáltam még főzni, több, mint fél órát így berántva is, de semmit sem puhult tovább :S2012. máj. 9. 13:35
11/12 anonim válasza:
Szia! Legközelebb rántás előtt tegyél bele 1 kávéskanál szódabikarbónát. Nem csak puhít, de a puffasztó hatást is megszünteti. Vigyázz, mert nagyon habzik amikor beleteszed.
12/12 A kérdező kommentje:
Az a szép, h az is volt benne :S Kevés ideig főztem. Legközelebb jobb lesz:)
2012. máj. 18. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!