Sárgaborsó nem puhult meg berántás előtt, kemények lettek a főziben a szemek. Van valami praktika amitől még bepuhulhatna?
Figyelt kérdés
Próbáltam még főzni, több, mint fél órát így berántva is, de semmit sem puhult tovább :S2012. máj. 9. 13:35
1/12 anonim válasza:
Próbáld meg összeturmixolni, bár akkor is érezni fogod, hogy nemigazán puha, de könnyebben emészthető lesz.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hiszem az lesz, a kisfiam köpködi így ki :S
2012. máj. 9. 13:45
3/12 anonim válasza:
Azt nem értem miért nem kóstolás után rántottad be?
4/12 A kérdező kommentje:
Elszúrtam, siettem, ideges voltam más miatt :(
2012. máj. 9. 14:15
5/12 anonim válasza:
Előfordul ilyen, bárkivel megeshet. Ne edd magad rajta.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedves vagy!
2012. máj. 9. 15:37
7/12 anonim válasza:
én régen átpaszíroztam, most már botmixerezem.
legközelebb sikerülni fog:)
8/12 anonim válasza:
A sárgaborsót főzés előtti este be kell áztatni, mint a babot, így kevés főzés kell neki és isteni puha:)
9/12 anonim válasza:
Igen, kb. 10 órát áztatni kell főzés előtt, akkor sokkal gyorsabban megfő.
10/12 A kérdező kommentje:
Áztattam egész éjjel, csak tegnap nagyon durva napom volt sajna :s Mindenkinek köszönöm a választ, mentek a zöld jelecskék! :)
2012. máj. 10. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!