Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Brassói recepte?

Brassói recepte?

Figyelt kérdés

Az az igazság,hogy soha életemben nem csináltam még brassóit.Viszont segítsetek már egy receptel,mert a neten több féleképpen írják.Nem merek belevágni,mert már többször jártam úgy,hogy helytelenül volt megadva a recept.Pedig nem kezdő házi asszony vagyok.

A válaszokat köszönöm!



2012. máj. 9. 08:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam h a húst kockákra, fokhagymát apróra, kevés vizet töltök rá, só, bors. Ha már nagyából elfőtte a vizet akkor megnézem h megfött-e a hús. Ha igen akkor lefőzöm róla a vizet és kicsit pirítok rajta
2012. máj. 9. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az első módon készítettem el.És a férjem és a kisfiam elvolt nyügözve.A zöldborsós receptet meg én is kifogom próbálni!!
2012. máj. 9. 14:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Örülök neki, hogy ízlett. Egészségetekre!


Aki pedig azt írja, hogy VÖRÖSHAGYMA NEM KELL BELE!!!

OLVASD EL A LEGESLEGELSŐ MONDATOT : Ahány ház, annyi szokás!


Írd azt, hogy te nem szoktál bele tenni, és akkor senkit nem fogsz megbántani!

2012. máj. 9. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim ***** válasza:
55%

Nem én nem szoktam beletenni, hanem a Brassóiba nem kell hagyma.

Lehet bele tenni, úgyis is finom, de az már nem Brassói.

Tatárbifszteket is lehet csirkehúsból jól átsütve készíteni, csak az már nem tatárbifsztek lesz.

2012. máj. 9. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Az igazi brassóiban nincs hagyma. Ez nem is vitatéma
2012. máj. 9. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:

Helló!

A brassói aprópecsenye a következő hozzávalókat igényli:

-vékony csíkokra vágott füstölt szalonna

-ceruza vastagságúra CSÍKOZOTT sertés szűz(esetleg karaj)

-só,őrölt fekete bors,aprított fokhagyma(sok)

-kb. 1x1 cm-esre kockázott burgonya

-olaj vagy zsír

Készítése roppant egyszerű:-A szalonnát lepirítod,rádobod a húst,azt is megpirítod egy kicsit,sózod,fűszerezed.

Közben megsütöd a zsiradékban a krumplit.

Az egészet egybeborítod és összerázod.Azonnal forrón tálalod,és rosszullétig habzsolod!:D

Fűszerpaprikából egy nagyon keveset szoktam hinteni bele,csak a színe miatt,és én kevés majorannát is használok hozzá,de ezek elméletileg nem kellenek!

Minden jót!

2012. máj. 10. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!