Brassói recepte?
Az az igazság,hogy soha életemben nem csináltam még brassóit.Viszont segítsetek már egy receptel,mert a neten több féleképpen írják.Nem merek belevágni,mert már többször jártam úgy,hogy helytelenül volt megadva a recept.Pedig nem kezdő házi asszony vagyok.
A válaszokat köszönöm!
Örülök neki, hogy ízlett. Egészségetekre!
Aki pedig azt írja, hogy VÖRÖSHAGYMA NEM KELL BELE!!!
OLVASD EL A LEGESLEGELSŐ MONDATOT : Ahány ház, annyi szokás!
Írd azt, hogy te nem szoktál bele tenni, és akkor senkit nem fogsz megbántani!
Nem én nem szoktam beletenni, hanem a Brassóiba nem kell hagyma.
Lehet bele tenni, úgyis is finom, de az már nem Brassói.
Tatárbifszteket is lehet csirkehúsból jól átsütve készíteni, csak az már nem tatárbifsztek lesz.
Helló!
A brassói aprópecsenye a következő hozzávalókat igényli:
-vékony csíkokra vágott füstölt szalonna
-ceruza vastagságúra CSÍKOZOTT sertés szűz(esetleg karaj)
-só,őrölt fekete bors,aprított fokhagyma(sok)
-kb. 1x1 cm-esre kockázott burgonya
-olaj vagy zsír
Készítése roppant egyszerű:-A szalonnát lepirítod,rádobod a húst,azt is megpirítod egy kicsit,sózod,fűszerezed.
Közben megsütöd a zsiradékban a krumplit.
Az egészet egybeborítod és összerázod.Azonnal forrón tálalod,és rosszullétig habzsolod!:D
Fűszerpaprikából egy nagyon keveset szoktam hinteni bele,csak a színe miatt,és én kevés majorannát is használok hozzá,de ezek elméletileg nem kellenek!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!