Milyen ételekbe tehetek savanyú káposztát?
Figyelt kérdés
Töltött káposzta és paradicsomos káposzta kilőve, ezeken kívül.2012. máj. 7. 13:52
1/12 anonim válasza:
székelykáposzta, korhely leves. A paradicsomos káposztát édes káposztából készítjük.
2/12 anonim válasza:
Csülkös káposztás bableves is isteni finom tud lenni.
3/12 anonim válasza:
én karajba nyomkodok zúzott fokhagymát,meg rákenek mellé káposzta nagyon finom!
4/12 anonim válasza:
Az én kedvencem a füstölt húsos fehérbebos savanyúkáposztás leves :)
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, a korhely levest megkérdezhetem hogy mi?
2012. máj. 7. 14:25
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. máj. 7. 14:35
8/12 anonim válasza:
Én vagyok, aki a linket küldte, és az első válaszoló is. Mondjuk, és nem szoktam a korhely levesbe se bort, se füstölt oldalast, se gombát rakni, csak füstölt kolbászt. Eszembe jutott még egy étel, az erdélyi rakott káposzta. Az is nagyon finom,
9/12 anonim válasza:
Barátnőm úgy szokta hogy tepsibe leteríti a savanyú káposztát, rátesz füstölt szalonnát és füstölt kolbász karikákat és így egyben megsüti :)
10/12 anonim válasza:
- A rakott káposztát télen kizárólag hordós aprókáposztából készítem. (Mielőtt összeraknád, párold puhára, aztán mehet a tepsibe alul-felül)
- Nevenincs rakott: tepsi (jénai) alját zsírozni, tejfölözni, rá a maradék nokedlit, rá a maradék pörköltet (ha nincs, jó a füstölt-kolbász, vagy éppen a virsli is karikára), a tetejére a maradék káposzta, mindez megkenve tejföllel, megszórva reszelt sajttal. Sütőben (mikróban) összesütni
- Húsos káposzta: pörkölt (sertés vagy marha) egy kicsit meghígítva, bele a hordós aprókáposzta, + kevéske rizs, ha megfőtt (vagy éppen a tányéron) tejfölt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!