Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kell a savanyú káposztát...

Miért kell a savanyú káposztát átöblíteni és kicsavarni?

Figyelt kérdés
Néhány recept ezt írja, de nem értem miért. Az elveszi a savanyú ízét, vagy miért?
2011. aug. 26. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:

mert különben ehetetlenül savanyú lehet a kaja

én a kicsavart levet félre szoktam tenni, hátha kell egy kis savanyítás a végén, de általában kicsavarva, kimosva is nagyon savanyú lesz az étel

2011. aug. 26. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre hogy a bolti káposzták nem olyan savanyúak, viszont a házit én is át szoktam öblíteni és kicsavarni! Ha nagyon savanyú akkor kicsit ki kell fűzni és után kicsavarni.
2011. aug. 26. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Ilyen átöblítéssel el lehet érni, hogy nagyjából semleges íze legyen?
2011. aug. 26. 10:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy finom savanyúkáposztát nem kell átmosni, cak kinyomkodni.
2011. aug. 26. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!