Miért kell a savanyú káposztát átöblíteni és kicsavarni?
Figyelt kérdés
Néhány recept ezt írja, de nem értem miért. Az elveszi a savanyú ízét, vagy miért?2011. aug. 26. 09:17
1/4 anonim válasza:
mert különben ehetetlenül savanyú lehet a kaja
én a kicsavart levet félre szoktam tenni, hátha kell egy kis savanyítás a végén, de általában kicsavarva, kimosva is nagyon savanyú lesz az étel
2/4 anonim válasza:
Én azt vettem észre hogy a bolti káposzták nem olyan savanyúak, viszont a házit én is át szoktam öblíteni és kicsavarni! Ha nagyon savanyú akkor kicsit ki kell fűzni és után kicsavarni.
3/4 A kérdező kommentje:
Ilyen átöblítéssel el lehet érni, hogy nagyjából semleges íze legyen?
2011. aug. 26. 10:08
4/4 anonim válasza:
Egy finom savanyúkáposztát nem kell átmosni, cak kinyomkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!