Mit tehetnék a kész székelykáposztámmal, nagyon savanyú lett, pedig kimostam mielőtt megfőztem a káposztát?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 21:12
1/8 Cass90 válasza:
Esetleg tejföllel lágyíthatsz az ízén.
2/8 anonim válasza:
tejfölel lehet kicsit korigálni..
3/8 anonim válasza:
Önts hozzá vizet,és főzz bele 1-2 bögre rizst. Az elveszi a savanyúságát.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)! Valóban, most megkóstoltam tejföllel, tényleg jobb lett az íze. De kipróbálom holnap úgy, hogy főzök bele egy bögre rizst, hogy úgy milyen lesz.
2012. jan. 24. 21:23
5/8 anonim válasza:
Ha sok van belöle lehet a maradékból káposztalevest fözni.Kolbászt és zöldségeket hozzátenni és persze tejfölt.
6/8 mónika 72 válasza:
víz helyett használj,ha van húslevest.Ha nincs húsleveskockával készítsd.Itt viszont vigyázz nehogy sós legyen.
7/8 gomzoli válasza:
Ha mondhatok egy szentségtörést: tejföl helyett főzőtejszínt...
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat. Főztem bele egy bögre rízst és így már sokkal jobb lett. Inkább a tejfölnél maradok, mert azt amúgy is szeretem a káposzta mellé.
2012. jan. 26. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!