Csirkemell, rizzsel édes savanyú szósszal. Segítség (? )
Nos,a barátomnak pénteken lesz a szülinapja és arra gondoltam meglepem egy vacsival.
Egyedül a csirkemellel van problémám. Mennyit vegyek 2 személyre, hogy kell megsütni(?)(azt olvastam hogy liszttel beszórni és gyorsan olajban..de nemtudom hogy így kelle-e. Segítsetek légyszi
UTOLSÓ KUSSOLJ MÁR EL AZ ISTEN VERJEN MEG
minden csirkés témában muszáj elolvasnom az idióta kommentedet,hogy te utálod? tanulj meg főzni és nem lesz száraz most mondom utoljéra
off vége
Kérdezőnek: én csirkefüszerkevrékkel szoktam bepácolni (füszersó+ olaj ) ,ha kicsit natúrabban akarod akkor só bors,fokhagyma ,elkezded megpiritani ha szükséges egy kevés vizet teszel alá,mikor szép aranybarnára pirult ráöntöd a szószt,összeforralod (1-2perc) ,és rizzsel tálalod.Jóétvágyat:)
keress rá a kínai szezámmagos csirkemellre, (No salty)nem fogsz csalódni benne.ehhez nem kell az üveges szósz, csak rizs.
csak olvasd el, hátha megtetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!