Toroskáposztához meg kell külön főzni a savanyú káposztát, vagy elég csak átmosni mielőtt a húshoz teszem?
Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 18:59
1/3 anonim válasza:
Csak ki kell öbliteni, és nyersen rá a husra. Én egy kicsit át szoktam vágni, mert nem szeretem, ha a hosszu szálak evéskor az arcomba csapódnak.
2/3 anonim válasza:
Én egy kicsit (átöblítés után) meg szoktam párolni zsíron!
3/3 anonim válasza:
Készitessz egy pörkölt alapot, és rögtön ráteszed a kimosott savanyú káposztát. Együtt fő készre. Tehetsz bele kis össze gyűjtött szalonna bőrt,kis kolbász maradékot, egy marék árpa gyöngyöt. Én a végén halványan berántom fokhagymásan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!