Pácoljam a bélszínt tatárhoz?
Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 09:36
1/5 anonim válasza:
Természetesen, ha tatárbeefsteakről beszélünk, akkor:
Ha először csinálod, nagyon fontos a darálásra odafigyelni!
2/5 anonim válasza:
én nem szoktam, csak 3x darálva, fűszerezve, előző nap elkészíteni.
ez a linkelt recept túlbonyolított, szerintem...
és a receptet ajánló is a darálásra figyelmeztet, ahogy én is.a darálón fennakadnak a húsban kívülről nem látható rejtett inak is. minden darálás között szétszedem és leöblítem a kést és a tárcsát.
még soha nem panaszkodtak a vendégeim, hogy valami hibája lenne:))
3/5 anonim válasza:
Első voltam, én is legalább 3x, sőt inkább 4x vagy 5x át szoktam darálni, mert úgy sokkal finomabb, "krémesebb", lazább lesz a hús, és valóban az inak stb. nem kerülnek bele. A linket csak a pác miatt küldtem, én is mustárosan szoktam kicsit állni hagyni + a fűszerek.
4/5 anonim válasza:
4-6 napig kell pácolni (bors, mustár, olaj). Hivatalosan nem daráljuk, hanem késsel nagyon finomra vágjuk, persze ez ízlés kérdése.
5/5 anonim válasza:
persze, mind minden ez is ízlés kérdése. csak jelzem, hogy a pácoltat nem csoda ha aprítják ( bár én úgy nem szívesen fogyasztanám)mert az esetleges olajos pácos húst szinte lehetetlen ledarálni.
én maradok a darálós módszernél, utólag fűszerezve, érlelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!