Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pácoljam a bélszínt tatárhoz?

Pácoljam a bélszínt tatárhoz?

Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 09:36
 1/5 anonim válasza:

Természetesen, ha tatárbeefsteakről beszélünk, akkor:

[link]

Ha először csinálod, nagyon fontos a darálásra odafigyelni!

2012. máj. 4. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

én nem szoktam, csak 3x darálva, fűszerezve, előző nap elkészíteni.

ez a linkelt recept túlbonyolított, szerintem...

és a receptet ajánló is a darálásra figyelmeztet, ahogy én is.a darálón fennakadnak a húsban kívülről nem látható rejtett inak is. minden darálás között szétszedem és leöblítem a kést és a tárcsát.

még soha nem panaszkodtak a vendégeim, hogy valami hibája lenne:))

2012. máj. 4. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
Első voltam, én is legalább 3x, sőt inkább 4x vagy 5x át szoktam darálni, mert úgy sokkal finomabb, "krémesebb", lazább lesz a hús, és valóban az inak stb. nem kerülnek bele. A linket csak a pác miatt küldtem, én is mustárosan szoktam kicsit állni hagyni + a fűszerek.
2012. máj. 4. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
4-6 napig kell pácolni (bors, mustár, olaj). Hivatalosan nem daráljuk, hanem késsel nagyon finomra vágjuk, persze ez ízlés kérdése.
2012. máj. 4. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

persze, mind minden ez is ízlés kérdése. csak jelzem, hogy a pácoltat nem csoda ha aprítják ( bár én úgy nem szívesen fogyasztanám)mert az esetleges olajos pácos húst szinte lehetetlen ledarálni.

én maradok a darálós módszernél, utólag fűszerezve, érlelve.

2012. máj. 5. 06:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!