Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kerti főzőcskézés, ötletek?

Kerti főzőcskézés, ötletek?

Figyelt kérdés

Május végén lesz nálunk egy kisebb haveri összejövetel, de min. 2 napos.

Szeretnék pár ötletet kérni, hogy mit lehetne sütni-főzni a 2 nap alatt, kint bográcsban, grillezni, nyársalni, tárcsán sütni.

A lényeg az lenne, hogy ne legyen nagyon drága, tehát elsősorban nem húst szeretnénk sütni.

Ami eddig szinte 100%, hogy egy bablevest csinálunk, de hát csak azt se lehet 2 napig enni...

Nagy étkű, huszonéves fiúk lesznek nagy részt, szóval az ilyen-olyan saláták, zöldségmártogatós most nem jó ötlet... Ha tudtok olyat, ami nem csak frissen, hanem akár másnap, felmelegítve is finom, az lenne a legjobb! :)

Segítsetek a házigazda leányzónak pár ötlettel! :)

Köszi!!



2012. máj. 2. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Persze a pusztapörkölt olcsóbb, mint a csirkehúsos tarhonya. Személy szerint nekem a füstölt-szalonna csíkok miatt nem jön be, a gyomrom nem bírja, túl nehéz. Ehhez tudni kellene, hogy a haveri társaságban mindenki szereti-e a pirított füstölt szalonnát.
2012. máj. 2. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 anonim ***** válasza:

én nem akartam űberelni a Te csirkés ajánlatodat, én csak egy lehetőséget írtam...:))amúgy a szalonna el is hagyható.

ha pedig mégis használja valaki, nem a méregdrága hajszálvékony "baconra" gondoltam, csak egy darabka húsos szalonnára, csak pont az íze miatt.

2012. máj. 2. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 A kérdező kommentje:

Az egész társaság "szalonnás" azzal nem lesz gond :) Mindig van is itthon jó kis házi füstölt :) Már jó sok ötletet kaptam, köszönöm!

Még egy kérdés: ha hamburgerbe a húspogácsát én csinálom, akkor hol süssük meg, tárcsán vagy grillen? Olvastam több helyen, hogy eléggé szétesős a házi hambipogácsa...

2012. máj. 2. 18:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem úgy vettem, hogy űberellsz, még azt is írtam, hogy a kolbi olcsóbb, mint a csirke. Csak a figyelemfelhívás volt a célom a füstölt szalonnára. (Bocsi, de én hidegen megeszek akármilyen füstölt-árut, de ha meleg, akkor megfájdul tőle a gyomrom, legyen az szalonna, vagy a húsvéti sonka stb.)
2012. máj. 2. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:
szerintem tárcsán, mert az ugye mégiscsak egy vaslap szerűség. a grillrácson tényleg átpotyoghat.de ez csak az én gondolatom, lehet, hogy nem így van.
2012. máj. 2. 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 mustafa33 ***** válasza:

Nagyon olcsó és nagyon egyszerű (lehet hogy túlságosan is) de pijálás is kell hozzá (ezt szoktuk csinálni a haverokkal az ún. úri lovagláson ami csúnyán mondva kanzsúr).

Föstölt szalonnát (igazi házit) kisütni, ebben sok sok karikára vágott hagymát megdinsztelni, törött bors, mikor már majdnem jó, egy kevés piros paprika és paradicsom sürítmény vagy kevés! kecsup. Sok kenyérel ehető. Ennyi. Viccesen hagyma tokánynak mondják. Nagyon zsíros, nagyon nehéz és nagyon sok bort kel rá inni. Akkor egyik sem árt meg. Nem mindennapi.

2012. máj. 3. 00:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!