Mit főzzek ezekből? Ötletek?
Sertéscomb felkockázva (pörköltnek előkészítve),trappista sajt,füstölt szalonna,tojás,paradicsompüré,tarhonya,rizs,csavart tészta.
A lényeg ennyi.A sütőm rossz, tepsis dolog kilőve.
Apróságokat tudok venni hozzá ha valami jó ötlet van :)
Most akarod csinálni? Mert most elég jó idő van. Ha van bográcsotok akkor estére megvan a finom kajcsi. :D
Amúgy csinálj pörköltöt, sajtos szalonnás rizst...stb
Krumplid nincsen?
Csak mert készíthetnél pásztortarhonyát...:)
Nem tudom ki hogy hívja nálunk ez a neve,krumpli,tarhonya és hús. Testvérem mindig tesz rá reszelt sajtot apukám meg tejfölt. Szoktam is nekik szólni ha csinálok mert szeretik,és felturbózzák maguknak :D szóval csak össze kell dobni a kaját tálalni sem meg semmi mert úgyis maguknak csinálják :D
rizseshús, tarhonyáshús, pörkölt tésztával vagy nokedlivel.
ha vennél gombát, jó kis gombás tokányt is lehetne készíteni.
bár én csíkokra szoktam a tokányokat vágni, de ez mellékes:) szalonnát vágsz csíkokra, kilolvasztod. azon
megdinsztelsz hagymát( attól függően mennyi a hús) pl 1 kilóhoz két közepes fejet. a hagymát jól elfőzöd, mindig pici vízzel, majd visszasütöd zsírjára. ekkor rá a husi amit jól átkeverve hagyni kell, hogy kiadja a levét.a saját levében hagyni párolódni, majd mindig pótolni a folyadékot, csak annyira, amennyi szaftot szeretnénk.
ha puha, akkor mehet bele szeletelt gomba és együtt befejezzük a párolást.borssal, majorannával fűszerezzük, de lehet fokhagyma is, ízlés szerint. zöldborsóval is finom.
lehet bele, főzőtejszínt, tejfölt keverni, ez is szeretem-nemszeretem kérdés:)
köret egy jó nokedli, de tésztával, petrezselymes rizzsel is nagyon finom.
rizseshús rá reszelt sajt
tarhonyáshús
tojásleves
paradicsomleves
szalonnás tojásrántotta
sajtos rizsgombóc rántott sajttal
sült szalonna rizzsel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!