Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek ezekből? Ötletek?

Mit főzzek ezekből? Ötletek?

Figyelt kérdés

Sertéscomb felkockázva (pörköltnek előkészítve),trappista sajt,füstölt szalonna,tojás,paradicsompüré,tarhonya,rizs,csavart tészta.

A lényeg ennyi.A sütőm rossz, tepsis dolog kilőve.

Apróságokat tudok venni hozzá ha valami jó ötlet van :)


2012. ápr. 20. 16:39
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Most akarod csinálni? Mert most elég jó idő van. Ha van bográcsotok akkor estére megvan a finom kajcsi. :D


Amúgy csinálj pörköltöt, sajtos szalonnás rizst...stb

2012. ápr. 20. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
Panelba lakom....:( de nem rossz ötlet a bográcsolás :D :D
2012. ápr. 20. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
tarhonyás hús! Az fincsi! :)
2012. ápr. 20. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
pörkölt tarhonyával, tojásos tészta, tojásos rizs (ezek lehetnek köretek is a pörkölthöz tarhonya helyett), sajtos tészta, sajtos rántotta, szalonnás rántotta
2012. ápr. 20. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
Paradicsomos húsgombóc, fasírt tojásos tarhonyával vagy tésztasalátával (ha van majonéz és tejföl.
2012. ápr. 20. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Krumplid nincsen?

Csak mert készíthetnél pásztortarhonyát...:)

Nem tudom ki hogy hívja nálunk ez a neve,krumpli,tarhonya és hús. Testvérem mindig tesz rá reszelt sajtot apukám meg tejfölt. Szoktam is nekik szólni ha csinálok mert szeretik,és felturbózzák maguknak :D szóval csak össze kell dobni a kaját tálalni sem meg semmi mert úgyis maguknak csinálják :D

2012. ápr. 20. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:

rizseshús, tarhonyáshús, pörkölt tésztával vagy nokedlivel.

ha vennél gombát, jó kis gombás tokányt is lehetne készíteni.

bár én csíkokra szoktam a tokányokat vágni, de ez mellékes:) szalonnát vágsz csíkokra, kilolvasztod. azon

megdinsztelsz hagymát( attól függően mennyi a hús) pl 1 kilóhoz két közepes fejet. a hagymát jól elfőzöd, mindig pici vízzel, majd visszasütöd zsírjára. ekkor rá a husi amit jól átkeverve hagyni kell, hogy kiadja a levét.a saját levében hagyni párolódni, majd mindig pótolni a folyadékot, csak annyira, amennyi szaftot szeretnénk.

ha puha, akkor mehet bele szeletelt gomba és együtt befejezzük a párolást.borssal, majorannával fűszerezzük, de lehet fokhagyma is, ízlés szerint. zöldborsóval is finom.

lehet bele, főzőtejszínt, tejfölt keverni, ez is szeretem-nemszeretem kérdés:)

köret egy jó nokedli, de tésztával, petrezselymes rizzsel is nagyon finom.

2012. ápr. 20. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
A paradicsompüréből egy jó paradicsom levest készítenék, a húsból meg majorannás húst, vagy hamis vadast, zsemlegombóccal.
2012. ápr. 20. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
Főzd meg pörköltnek, készíts hozzá egy kis nokedlit, vagy pirított tarhonyát. Ha akad mellé valami ubi, stb. sali, fejedelmi kaja.
2012. ápr. 20. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

rizseshús rá reszelt sajt

tarhonyáshús

tojásleves

paradicsomleves

szalonnás tojásrántotta

sajtos rizsgombóc rántott sajttal

sült szalonna rizzsel

2012. ápr. 20. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!