Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kaptam egy patisszont, de nem...

Kaptam egy patisszont, de nem akarom kirántani. Ti hogy készítenétek el?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Akár meg is tölthetnéd: levágod a tetejét, kikaparod a magját, és teszel bele ízesítve darált húst. Aztán sütőben, lefedve megsütöd, esetleg a végén tejfölt is önthetsz rá.
2009. jún. 23. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Esetleg valami hús nélküli, sajtos változat?
2009. jún. 23. 10:48
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt még megpróbálhatnád!Nagyon klasszul hangzik:)

2009. jún. 23. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezt az utóbbit megcsináltam. Isteni lett, köszönöm!
2009. jún. 23. 19:29

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!