A pékségekben használnak tejet és tojást, vagy csak tejport és tojásport?
Figyelt kérdés
És mitől lesz annyira nagyon "kelt" a tészta? Az enyém is nagyon szépen megkel, puha, de azért ANNYIRA nem.2012. ápr. 26. 21:43
1/5 anonim válasza:
Biztosan használnak mindenféle szereket, én sem tudom mit. De még az is lehet, hogy mivel ott egész nap sütnek, nagyon jó meleg és párás a levegő és talán ez is hozzájárul a sikerhez.
2/5 anonim válasza:
Friss tejjel és friss tojással dolgoznak, de használnak térfogatnövelőket is, nemcsak élesztőt.
3/5 anonim válasza:
Ha már említették a térfogatnövelőt, ajánlom neked az Expresz sütőélesztőt. A hatás durva. Keleszteni nem kel, csak sütés előtt egy 15 perces pihi a tésztának, amikor már a tepsin van formázva, töltve, akárhogyan.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. ápr. 27. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!