Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pékségekben használnak...

A pékségekben használnak tejet és tojást, vagy csak tejport és tojásport?

Figyelt kérdés
És mitől lesz annyira nagyon "kelt" a tészta? Az enyém is nagyon szépen megkel, puha, de azért ANNYIRA nem.
2012. ápr. 26. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztosan használnak mindenféle szereket, én sem tudom mit. De még az is lehet, hogy mivel ott egész nap sütnek, nagyon jó meleg és párás a levegő és talán ez is hozzájárul a sikerhez.
2012. ápr. 26. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Friss tejjel és friss tojással dolgoznak, de használnak térfogatnövelőket is, nemcsak élesztőt.
2012. ápr. 27. 07:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha már említették a térfogatnövelőt, ajánlom neked az Expresz sütőélesztőt. A hatás durva. Keleszteni nem kel, csak sütés előtt egy 15 perces pihi a tésztának, amikor már a tepsin van formázva, töltve, akárhogyan.
2012. ápr. 27. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
kell két l-lel, bocs
2012. ápr. 27. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. ápr. 27. 14:47

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!