Mit használnak a cukrászok a torta díszítéséhez?
Szeretnék úgy tortát díszíteni mint a cukrászok. Eddig csak csokival és tejszínhabbal díszítettem.
Miből készül a dísz a torta tetejére?
Olyan cukormázra gondolok, ami ebben a videóban is van:
http://www.youtube.com/watch?v=b8zt6ylOPiE&feature=fvwrel
Vagy lehet díszíteni színezett növényi tejszínnel is?
Hol lehet olyan szettet kapni, amiben habzsák, hozzá tartozó csövek is vannak és nem gagyik?
Köszönöm a segítségeket! =o)
Az eszközök esetében ezt érdemes lehet megnézni:
A pasim cukrász, a múltkor együtt csináltunk tortát és valami tojáshab ment majdnem ugyanígy a tetejére.
Én csak az ő példáját ismerem, de ő utálja a rendes csöves habzsákját, ha csak teheti inkább csinál magának. Ha pedig nem, akkor kénytelen azzal csinálni mindent, kivéve pl.: a csokit.
Szia! Hát szerintem azok a virágok színezett glazúrból vannak, de hogy mivel van bevonva a torta, azt nem tudom.
ez egy nagyon jó oldal, van rajta egy pár magyar tutorial video és egyben a bolt honlapja is
nagyon jó eszközöket lehet náluk venni, bár a habzsákjuk nem a legjobb, a többi oké, és kifejezetten tortadekorálásra specializálódnak
asszem a Mamut mögötti Fény utcai piac mögött van, ha Pesti vagy, tudod :)
Békéscsabai vagyok, de amúgy is rendelni akartam, mert itt nem sok ilyen bolt van a környéken.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
Szép napot nektek!
=o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!