Hogyan készül a rácsos sütemény a pékségekben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van többféle receptem is, amiből rácsos sütit tudnék csinálni, de azok nagy tepsi méretűekre vannak tervezve, és nem is igazán olyanok állagra, mint amilyet szeretnék.
Azokra a rácsos dolgokra gondolok, amik ilyen 20x10 cm méretűek kb, és túróval vannak töltve, vagy akár csirkemájjal, mákkal stb stb.
Próbáltam már készíteni, de vagy kemény a tésztája, vagy lapos marad sütés közben. A pékségben meg olyan szépen fel vannak dagadva, lágy a tésztájuk.
Tudnátok ilyen receptet mondani nekem? Előre is köszi!:)
25/F
2012. febr. 8. 08:31
1/4 anonim válasza:
képet linkelhettél volna, de szerintem ezek hajtogatott vajas tésztából vagy méginkább hajtogatott élesztősből készülnek
2/4 A kérdező kommentje:
2012. febr. 8. 15:14
4/4 anonim válasza:
ahogy mondtam, hajtogatott élesztős vagy vajas tészta, a rács pedig ilyen görgős rácsozóval készül, amit csak végig kell görgetni a tésztán, bevagdossa és szét kell húzni picit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!