Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig lesz jó?

Meddig lesz jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ha ma sütök ilyen gyosfagyasztott sültkrumplit meg pulykamellfasírtot, akkor az meddig fog elállni? Illetve holnap, holnapután még fogyasztható lesz?(ha meg van sütve, csak berakom utána a hűtőbe)

Előre is köszi a válaszokat!


2012. ápr. 20. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Baja nem lesz, de az újra melegített krumplinak pocsék lesz az íze. Azt inkább frissen süsd ki.
2012. ápr. 20. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
mindegyiket frissen süsd ki,különben undorító íze lesz!! Én még a házi fasírtot is frissen sütöm ki, nemhogy a fagyasztottat!
2012. ápr. 20. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

yilván mindkettő frissen sütve az igazi, de amúgy se tart soká, fél óra az egész.....

Amúgy a fasírtot újra lehet melegíteni -- de a panír már nem lesz rajta ropogós, a sült krumplinak viszont újramelegítve tényleg élvezhetetlen, pocsék íze van..., nem éri meg így csinálni. Ha lehet, akkor azt mindenképpen frissen készítsd, de akkor már egy plusz pár perc, és a fasírt is frissen sülhet.... szerintem.....

2012. ápr. 20. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!