Graham lisztből lehet készíteni nokedlit? Milyen lesz?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 11:46
1/8 anonim válasza:
Jó biztosan nem - inkább készitsd normál lisztböl, és a GRaham-lisztet használd másra. HA egyszer-egyszer rendes lisztet eszel, attól sem bajod nem lesz, se nem fogsz meghizni, van, amit nem érdemes másból késziteni.
2/8 anonim válasza:
felesbe csináld a sima liszttel. úgy meg lehet enni!
én csináltam csak sima grahamből ne az a kukába landolt!
3/8 anonim válasza:
Meg lehet csinálni és jó is lesz. Kicsit karcolja, csiklandozza a torkot, de semmi extra.
4/8 anonim válasza:
Én is felesben szoktam. Mennyiségre kicsit kevesebb lesz belőle és tényleg kicsit karcos az íze :) De én szeretem :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!Most párolt rizs lett inkább , de legközelebb csak meg próbálom, most nem mertem:))
2012. ápr. 19. 13:25
6/8 anonim válasza:
Rizs helyett pedig csinálj inkább barnarizst, ha egészségeset akarsz enni.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen legtöbbször azt szoktam, de ma valóban fehér rizs volt.Na és még azt szeretném megkérdezni hogy a teljes kiőrlésű tönkölylisztből csináltatok már??Az milyen lehet,?
2012. ápr. 19. 19:57
8/8 anonim válasza:
Én abból is csináltam már-oda kb. a negyed-fél adagot keverek fehér liszthez. Az se rossz, bár kicsit keményebb az állaga :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!