2 féle lisztből lehet készíteni tésztát?
nem mindegy azért teljesen. süteménybe lehet keverni, ahogy írták kevesebb rétesliszttel a finomlisztet, de
pl réteslisztból nokedlit szinte lehetetlen csinálni.
egyszer életem párja réteslisztet hozott haza finomliszt helyett, ráadásul nem is figyeltem csak összeállítottam a nokedlitésztát.háááát, a sors kíméljen meg attól a szerencsétlenkedéstől, amit akkor műveltem...:)
Én a palacsintába is teszek kettő evőkanál rétes lisztet, a BL55-ös höz, lazítja könnyíti a tésztát.
Az igazi arány, (nincs is) sok mindentől függ, de vannak olyan ételek amibe nem tennék, rántásba, habarásba.
Sütikhez, kelt tésztába, 1 kiló sima lisztből, csak 5 evőkanál kb. a rétes liszt. (de más lisztet én nem vegyítek, nem is használok)
Nem, inkább ellágyult nagyon, és folyt a deszkáról minden oldalra, alig tudtam visszterelni.
Én szemre csináltam, ahogy finomlisztből mindigis szoktam, de úgy látszik, réteslisztből több kellett volna.
Szóval maradok a megszokottnál, az a biztos:))
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!