Palacsintát teljes kiőrlésű lisztből hogyan kell készíteni?
Figyelt kérdés
Édes tésztára gondoltam.2009. márc. 6. 13:54
1/6 anonim válasza:
Pont ugyanúgy, tojással, tejjel, szódavízzel, stb. Én is csináltam, de nekem nem ízlik a teljes kiőrlésűből.:-( Persze lehet, hogy az én ízlésemmel van baj.
2/6 anonim válasza:
Amellett, hogy ízre nem az igazi, nagyon nehéz sütni. Vagy nagyon vastag lesz, hogy meg tudd egyáltalán fordítani, vagy szenvedsz vele, mert annyira lágy a tésztája ilyenkor a palacsintának, hogy én egyszer próbáltam ki, de soha többet.
3/6 anonim válasza:
hat pontosan ugyanugy mint a rendes palacsinta tesztat!
semmi kulonbseg csak esetleg izen eszreveszed kicsit..
de amugy ugyan ugy tojas teljeskiorlesu liszt tej szodaviz cukor vanialias cukor so es mar kesz is :)
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem kicsit veszed észre, palacsintának nagyon rossz:(
5/6 anonim válasza:
Próbálj meg belőle almás "pallert" készíteni, almadarabokkal, azt úgyis vastagra kell csinálni.
6/6 anonim válasza:
Én ma csináltam teljes kiőrlésű graham lisztből és szerintem azzal fini :) nincs olyan erős íze,mint amire számítottam. Megkentem citromos-mézes túrókrémmel és ízlett még anyukámnak is, pedig Ő soha nem szereti az ilyen kísérleteimet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!