A gofri mitől lesz "ropogós"? A sütőn múlik, vagy a tésztán? Van jó recepted?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 09:36
1/1 anonim válasza:
is-is. Magasabb cukortartalom és magasabb hőfok kell, akkor ropogósabb lesz. Ha fix hőfokon süt a sütőd, akkor talán csak a cukortartalom növelése is hozhat eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!