Sima durva szemű asztali sóból is csinálhatok a tyúknak sóágyat, vagy muszáj tengeri só? Nem lesz nagyon sós? Milyen fűszerekkel ízesítsem? Nincs főszersóm.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 15:31
1/5 anonim válasza:
Én mindig azzal készítem, és fűszert sem teszek bele, natúran sütöm.
2/5 anonim válasza:
Természetesen, fűszerezni nem kell, s nem lesz nagyon sós. A tyúkot azonban darabold fel és a bőrös részével felfelé rakd a sóra. Ha egyben hagyod, a sütés közben kiváló nedvesség a hasüregében összegyűlik, kellemetlen lesz az íze, s nem is olyan gusztusos. Sok sikert és jó étvágyat!
3/5 anonim válasza:
dehogy kell tengeri só, bár minden só eredendően tengeri...
sima asztali sóra tedd, esetleg a belsejét egy kis majorannávan dörzsöld be. ha egyben sütöd, félidőben fordítsd meg, akkor kifolyik az esetleges nedve.
de darabokban is meg lehet sütni. nem lesz nagyon sós, pont jó lesz:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2012. ápr. 8. 17:58
5/5 anonim válasza:
Még nem hallottam, hogy ezt tyúkból készitik. Én csak csirkével hallottam a receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!