Darált hús fagyasztható, ugyanolyan minőségű lesz? Egészségtani, biológiai szempontból sincs semmi baja?
Nyugodtan lefagyaszthatod, semmi baja nem lesz.
Inkább azt nézd meg, hogy nem azért akciós-e, mert jóval több benne a zsír, mint a nem akciósban.
Ízre nem sok különbség lesz.
"Egészségtanilag" van némi kockázata, mert a darálás miatt hatalmas felületen képesek elszaporodni rajta a baktériumok, de nekem eddig még soha, semmi bajom nem volt belőle, sose romlott meg.
Amire érdemes odafigyelni:
Ne pakolj sokat egymásra a fagyasztóba, (amíg meg nem fagy) mert úgy sokkal hamarabb lehűl, és megfagy. (utána már összezsúfolható)
És felengedés után ne fagyaszd vissza, mert az újbóli kiengedést már lehet, hogy nem éli túl. Tehát inkább kisebb adagokban fagyaszd le, úgy nem kell fölöslegesen nagy csomagot kiolvasztani.
5. vagyok, illetve még egy kockázat, ami sajnos sokkal reálisabb, mint a fagyasztó ártalmai.
Az akciósok sokszor azért azok, (főleg multiknál) mert már nem frissek, vagy tele van ipari szalonnával. Mindkét esetben sokkal hamarabb romlik meg, erre nagyon figyelj!
semmi baja nem lesz.
Én azért óvatos lennék az "akciós darált hússal" lehet, hogy olcsó, de a zsírt és maradékot szokták beledarálni. Egyszer vettem, az másnapra mászott. Szóval én maradok annál,hogy kiválasztom a húst a hentesnél és ledaráltatom
a kérdésre konkrétan a válaszom, hogy semmi bajod nem lesz tőle, ha friss az ominózus darált hús, és azonnal lefagyasztod.
én is vettem már, de sajnos , olyan az állaga, mint a kenőcs... csupa zsír, fasírtnak is pocsék volt.
maradok a friss húsnál, amit otthon darálok le, mégha 200 ft-tal drágább is kilója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!