Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lesz valami bajom, ha 1 db...

Lesz valami bajom, ha 1 db tojásból csinálok csipetkét és így, nyersen megeszem?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Fura gusztusod van, de ha a lisztre, a tojásra nem vagy allergiás, és le tudod nyelni, akkor nem. Én egyszer belaktam nyers fánk tésztával: anyukám nem vette észre, s mindig lecsíptem egy darabot. Az megkínozott, mert élesztős volt.
2012. ápr. 7. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:

A nyers tészta a gyomornak nem igazán kedves kaja.

Ha már időt, energiát, anyagot fordítasz az elkészítésére, azt a kevés többletet ne sajnáld már, hogy meg is főzöd.

Ha mást nem, tégy fel egy adag vizet, sót, ételízesítőt (vegeta vagy ami van) forralj bele, ha akad még egy kis zöldség, vagy 2 szem krumpli, akármilyen leveskocka, és főzd abba bele a csipetkét. Kreálj hozzá egy kis könnyű zöldséges levest.

2012. ápr. 7. 14:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tudom, hogy fura gusztusom van, mégis nagyon szeretem nyersen :( Az ebéd gulyásleves volt, tele csipetkével, de megfőzve nem igazán szeretem. Tudom, érdekes, de ez van sajna.
2012. ápr. 7. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Tudod, ha megeszed nyersen, és megüli a gyomrod, akkor már most lemondhatsz az ünnepi finomságokról ... mert nem fogod kívánni!

Tedd mérlegre, melyiket akarod jobban! :)))

2012. ápr. 7. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is imádom, a nokedli tésztáját is, meg gyakorlatilag minden nyers tésztát. Nekem még soha egyiktől se lett semmi bajom, bár mindig meghallgatom, hogy majd fájni fog tőle a hasam, stb.
2012. ápr. 7. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:
MEG FOGSZ HALNI
2012. ápr. 7. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyszer biztos!

Szerintem ezzel nem mondtál neki újat! :)))

2012. ápr. 8. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!