Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bablevest csinálok. Beletettem...

Bablevest csinálok. Beletettem a fejtett babot és habos lett a teteje, az baj?

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, nekem is habos szokott lenni, bár eddig azt hittem a füstölt hústól, szedd le a habot.
2012. márc. 30. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, majd elfövi.
2012. márc. 30. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 doboszoli ***** válasza:
100%

Minek szedné le?

A bableves nem tükrös leves,(bár a legújabb konyhatechnológia szerint-nagyon okosan- már azt sem habozzuk)ne dobjunk ki odavaló ízeket.

Szerintem.

2012. márc. 30. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
nem baj, ha habos a teteje, kis idő múlva, elfő róla, de megelőzheted úgy, hogy egy kevés vízben teszed fel főni, és ha felforr, ezt a levet leöntöd róla, így kevésbé lesz megterhelő a gyomornak is.
2012. márc. 30. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Valóban nincs jelentősége, mert be kell rántani, és ugysem látszik utána.
2012. márc. 30. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!