Bablevest csinálok. Beletettem a fejtett babot és habos lett a teteje, az baj?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 17:21
1/5 anonim válasza:
Nem, nekem is habos szokott lenni, bár eddig azt hittem a füstölt hústól, szedd le a habot.
3/5 doboszoli válasza:
Minek szedné le?
A bableves nem tükrös leves,(bár a legújabb konyhatechnológia szerint-nagyon okosan- már azt sem habozzuk)ne dobjunk ki odavaló ízeket.
Szerintem.
4/5 anonim válasza:
nem baj, ha habos a teteje, kis idő múlva, elfő róla, de megelőzheted úgy, hogy egy kevés vízben teszed fel főni, és ha felforr, ezt a levet leöntöd róla, így kevésbé lesz megterhelő a gyomornak is.
5/5 anonim válasza:
Valóban nincs jelentősége, mert be kell rántani, és ugysem látszik utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!