A barátomnak nem annyira ízlik a muffinom, azt mondja az anyjáé finomabb, más az íze. Mit csinálok rosszul?
1.hát nem vagy az anyja nem is lehet u.o.
2.kérd el az ő receptjét
3.finnyás a pasi.
4.ez van csináljon jobbat ha tud.
5.legyél más sütiben jobb mint a mama.
Lehet, hogy nem is úgy érti... ;)
Na ez csak vicc volt. Legjobb lesz ha elkéred anyóspajtás receptjét.
Nem tudom mióta dolgozol a konyhában, de biztos nem olyan rég, mint a kedves mama. Engem egyszer hasonlított össze a párom az anyjáva főzés témában. Elmagyaráztam neki, hogy nem tanultam főzni, nem vezetek háztartást 20-30 éve, és örüljön, hogy tudom mi a dolgom (főzés, mosás, takarítás), mert más 20-on éves lány nem biztos, hogy megcsinálná.
Mondjuk én jóban vagyok az anyósommal és ezt elmeséltem neki. Szerinte is teljesen igazam volt, és megmondta a kisfiának, hogy ahelyett, hogy leszólja amit csinálok, támogasson, segítsen.
Kedves kérdező és válaszolók!
Szeretném egy kicsit bemutatni a másik oldalt is:
Nem tudom, milyen stílusban mondta a párod, hogy az anyjáé finomabb, mint a tiéd, egy egy fontos dolgon azért érdemes lenne elgondolkodni. Ha bunkón és követelőző stílusban, akkor igaza van annak, aki azt mondta, hogy süssön ő jobbat. Ha viszont csak megemlítette, mert kérdezted, akkor (feltéve hogy fontosabb számodra az őszinte kapcsolat, mint hogy vállon veregessenek), becsüld meg a pasidat, és valóban kérd el anyós receptjét, ugyanis sokkal kényelmesebb egy olyan kapcsolatban élni, ahol minden úgy van, ahogy a másik akarja (mindegy, hogy a másik a nő vagy a férfi), de sokkal jobb egy olyanban, ahol őszinte a légkör. Mi feleségemmel most vagyunk egy újrakezdési szakaszban, ahol ez az egyik nagy tanulsága az elmúlt éveknek, csak ezért írtam le.
Sok boldogságot, őszinteséget és finom maffinokat! :)
33FF, aki szereti a feleségét és a főztjét is :)
Milyen kedves férfiak vannak!!!!:)
# 6/7 Időpont ma 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!