Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Finomabb lesz a sertéspörkölt,...

Finomabb lesz a sertéspörkölt, ha zsírral csinálom?

Figyelt kérdés
Olaj helyett inkább sertészsírban pároljam meg a hagymát? Marhahúsnál is sertészsírt használjak?

2012. ápr. 6. 09:10
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Szerencsére nekünk vidékről küldik de régebben a piacról vettük a vödröset az általában jó.

19 esnek: a fehér dobozos tartalmi felirata:sertés olvasztási alapanyag(közte vágóhídi faggyú),antioxidáns(alfa-tokofenol) és még igy is viszonylag gyorsan jár le.

Szóval nem hasonlít túlságosan még a vödrösre sem.

2012. ápr. 6. 17:59
 22/22 hell-ikon ***** válasza:
80%

Ah so, jó látnom, hogy nem valami csudamanó szerzet vagyok aki a zsírral való főzést preferálja bizonyos esetekben.:D

Jól mondják az előttem szólók, pörköltet zsírral érdemes készíteni... meg ált. a magyaros kajákat.

Ha csak hidegen préselt zsírt kapsz, azon is lehet segíteni, egész egyszerűen beleteszed egy lábasba, felolvaszod és utána hagyod pár percig sülni, persze mindezt lassú gázon érdemes. Én legalábbis ezt szoktam csinálni, márcsak azért is, mert telente elég gyakran megkívánom a zsíros kenyeret, a hidegen préselt zsír meg jóval nehezebben kenhető (szinte lehetetlen), mint a sült.

2012. ápr. 9. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!