Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Másképp csinálom más ize...

Másképp csinálom más ize lehet vagyis más anyagbol?

Figyelt kérdés
tehát csirke mellből kéne de én pulyka combol csinálom (nem csontos) akkor más lehet az ize az ételnek nagyon ?
2012. márc. 30. 16:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Teljesen más, mégha pulykamellből csinálnád, akkor szinte ugyanolyan lenne, a comb más ízű és nem biztos, hogy jó ahhoz, amihez akarod.
2012. márc. 30. 16:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Mindkettő fehér, szárnyas hús, sok különbség nem lesz ízben. Mit készítesz? :)
2012. márc. 30. 16:58
 3/14 A kérdező kommentje:
kínai szezámagos csirke csináltam már nem 1x csak ugye 16 éves vagyok és nem tudom még igy a kajákat mennyire térhet el :)
2012. márc. 30. 17:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Ahhoz szerintem nem jó, én a pulykacombból pörköltet, vagy gulyást szoktam csinálni, sütve nem ízlett. A szezámos mellet hirtelen kell sütni, nem biztos, hogy puha lesz.
2012. márc. 30. 17:10
 5/14 A kérdező kommentje:
uhh hát már sajna elöbb elkezdtem mint ki irtam volna meglátja ha nem jó oda adom a kutyának :P
2012. márc. 30. 17:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Azért majd légyszi mondd meg milyen lett, mert kíváncsi vagyok.
2012. márc. 30. 17:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Ki ne dobd!

Arra figyelj, hogy valóban puha legyen. A pulyka egy kicsit "vadasabb" ízű, mint a csirke, de a fűszerekkel szerintem ezt ellensúlyozni fogod. Még az is meglehet, hogy a családnak jobban is fog ízleni, mint a csirke.

Kidobni semmi szín alatt se. (Max. tégy hozzá egy girizd fokhagymát vagy most amíg puhul, felszelve, vagy a legvégén kend meg zúzott fokhagymával)

2012. márc. 30. 17:40
 8/14 anonim ***** válasza:
omlósabb lesz, mint csirkemellből. más "baja " nem lesz:)
2012. márc. 30. 18:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem lesz olyan ehetetlenül száraz,mint a csirkemellből.
2012. márc. 30. 18:54
 10/14 anonim ***** válasza:
No készen lettél már? Milyen lett?
2012. márc. 30. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!