nekem,se vaj-liszt alapon,se sütőpapirral nem ragadle.De ha biztosra akarsz menni, akkor sütőpapír
2012. jan. 25. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
2/16 anonim válasza:
Végül is mindegy, csak legyen valami.
Én alufólián szoktam sütni. Tized annyiba kerül mint a sütőpapír, és ugyanazt tudja.
Sőt, könnyebb vele bánni. Oda hajlik, ahova akarom, és ott is marad. A sütőpapír ilyen szempontból sokkal rosszabb. Előtte kicsit benedvesítem a tepsit, hogy hozzátapadjon az alufólia.
2012. jan. 25. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
3/16 anonim válasza:
Én sütőpapírral szoktam kibélelni a tepsit, majd miután kicsit kihűlt, kiborítom és csak lehúzom róla a papírt.
2012. jan. 25. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
4/16 anonim válasza:
ma 11:56
Tényleg jó az aufólia??? Mert itt elég drága a sütőpapír és a lisztes verziónál nekem állandóan leragad..
Elmondanád,hogy csinálod?? csak bevizezed és belerakod a tepsibe?? ennyi?
2012. jan. 25. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
5/16 anonim válasza:
Igen, ennyi. Attól, hogy 50%-ra van értékelve, 100%, hogy ez a legjobb módszer. :)
Kicsit megfröcskölöm a tepsit vízzel, és egyszerűen kibélelem alufóliával. Az alján kisimítom a széléig, aztán fel a falára.
Aztán egyszerűen lisztezett felületre borítom a megsült piskótát, és lehúzom a fóliát. Könnyen lejön.
2012. jan. 25. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
6/16 anonim válasza:
No, ez még nekem is új. Egy életem egy halálom, legközelebb kipróbálom.-))Amúgy tényleg drága a sütőpapír.
2012. jan. 25. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
7/16 anonim válasza:
Gondolom a matt felével felfelé.
2012. jan. 25. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
8/16 anonim válasza:
Bocs, pont fordítva gondoltam. A mattal lefelé.
2012. jan. 25. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
9/16 anonim válasza:
Mikor hogy. Hát ahogy letekerem, úgy egyből megy is a tepsibe, szóval akkor a fényes felével lefelé, és a mattra öntöm a tésztát.
2012. jan. 25. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
10/16 anonim válasza:
190ft a sütőpapír a tescoba, az szerintem nem drága!És nagyon jó minőségűű!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!