SOS! Ehető az a piskóta tészta, amiből kimaradt a sütőpor? Nem szeretném kidobni
30 percig biztosan, amikor megláttam hogy néz ki kétségbeestem és aztán már nem is figyeltem mennyit van bent
még egy kicsit kezdő vagyok e téren :S
Ehető. Elvileg nem is kell bele.
Hogyan sütötted? Az első 15 percben teljes lángon,majd vedd tartralékra.
Tűpróvával nézd meg, hogy ragad-e még a tészta. Ha nincs hústű, fogpiszkáló vagy vékony kés is jó.
Köszönöm szépen!! :) akkor szerintem még egy kicsit vissza rakom
megyek is szia!:)
Ha magában nem annyira jó, v szikkadt, esetleg kemény, akkor csinálj egy nagy adag pudingot, folyósabb csokiöntetet, tiramisus krémet, kockázd fel a piskótát, nagy tálba tedd, öntsd nyakon a krémmel, kutymold össze, egy napot hagyd hűtőben.
Másnapra megszívja magát a piskóta, puha lesz, és somlói-, tiramisu utánzatként, v pudingos pisk-ként fogyasztható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!