Mért esik szét a muffinom?
Figyelt kérdés
Ugyanazokat rakom bele amit eddig, és mégis a "kalapja" letörik ahogy szedem ki. miért? :(2012. ápr. 5. 19:23
1/5 anonim válasza:
Tegyél alá muffin papírt, és annál fogva szedd ki!
Vagy, ha elektromos a sütőd, próbáld meg légkeveréses üzemmódban sütni.
2/5 anonim válasza:
szerintem, amikor feljön, túlnő a formán és hozzáragad a tepsihez.
kellő nagyságú papírkapszlit vegyél, és csak 3/4-ig töltsd meg. így marad hely a növekedésnek és a papír széle nem hagyja odaragadni.
ha kiveszed a sütőből tedd vizes konyharuhára és hagyd legalább 5 percig pihenni. utána villával szépen kiemelheted a muffinokat.
nekem így vált be.
3/5 anonim válasza:
tedd bele a "sütit" muffin papírba!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Az a probléma, hogy ez ilyen kisebb fajta muffinsütő szóval ilyen papírt nem kapok sehol..láttam a tescoba szilikonost, de azt meg nem fogok venni 1000ért 3dbot..a vizes megoldást kipróbálom köszönöm! na meg az a másik probléma, hogy eddig simán kijött.. na mindegy :) köszi mégegyszer :)
2012. ápr. 6. 17:15
5/5 anonim válasza:
Először vajazd be a formát, aztán lisztezd, a tésztát pedig kb. 3/4-ig töltsd a formába. Miután megsült, várj egy kicsit, amíg hűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!