Miért esik össze a sütemény?
Teljessen mindeggy, hogy milyen fajta, piskóta, kever süti vagy muffin. Meg emelkedik 2*-ére, majd amint elzárom a gázt elkezd összeesni.
A sütés elég ideig tart,ez nem lehet gond.
Próbáltam rögtön kivenni a sütőből, próbáltam bennthagyni a sütőben, meg rögtön kivenni a tepsiből, de az eredmény ugyanaz.
Miközben sül a süti, ne nyitogasd a sütő ajtaját, csak ha már úgy érzed kész kell lennie (az idő alapján). ez a piskótáknál nagyon fontos.
Ha erre odafigyelsz, nem tudom mi lehet a baj.
bocs hogy ezt írom de szerintem az a régi sütőd van igaz amit alul kell gyufával begyújtani? Ha igen akkor tudom mi a gond! Szar a gáztűzhelyed:) ne aggódj enyém is, annyira rossz hogy csak sütés nélküli sütiket tudok csinálni :/ Például: Sütni akartunk sógornőmmel tortát szépen felemelkedett,tűpróba minden, aztán kivettük összesett.. Ugyannazzal a recepttel hozzávalókkal megcsináltuk az ő sütőjükbe ami légkeveréses meg modern azzal gyönyörű lett:) Én albérletben lakok nagyon nem rendezkedek be bár azért valamikor veszek szerintem egy gáztűzhelyet de ha nekedis ilyen van és ez a problémád akkor te is próbálj beruházni rá.. Nem is értem nagyanyáink hogy sütöttek benne, valaki elmagyarázná énis örülnék!
L 20
Milyen gyufás sütő...??? Nekünk is az van, gázsütő, gyufával gyújtom be, és nem esik össze csak a család, hogy milyen finom minden...
Nagyanyám kevert piskótatésztákat fás csempekályhában sütött, soha nem esett össze...nem a sütő miatt van...gyakorolj egy kicsit, legyél figyelmes és sikerülni fog. :)
a sütőt mindig előmelegítem, a süti biztos, hogy megsül benne rendesen, már cserepet is tettem a sütő aljába.
Semmi változás.
Én is azt gyanítom, hogy a sütővel van valami gond, jó régi és gagyi minőségű. Még a gázláng is elalszik néha magától, a hőmérsékletet sem lehet állítani, csak két fokozat van rajta : nagy láng vagy kis láng.
Szóval tuti sütőcsere, csak most nincs rá pénzem.
Azt gondoltam talán van valami trükk erre a problémára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!