Mi annak a sütemény fajtának a neve ami belül folyós marad?
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 18:01
2/13 anonim válasza:
lehet hogy arra gondolsz amiben zseléz folyadék van
3/13 A kérdező kommentje:
szuflé vagy mi:S vagy valami ilyesmi. nem, nem a browniera gondolok, az szilárd mindenhol:)
2012. márc. 11. 18:31
4/13 A kérdező kommentje:
vagy fondant. nem tudoom, something like that:D
2012. márc. 11. 18:34
5/13 anonim válasza:
Az bizony a szuflé. Jól tudod. És isteni finom :D
6/13 anonim válasza:
oké, de a jó brownie belül szinte folyós a csokitól.
persze a szuflé is, ha el nem rontják...:)
9/13 anonim válasza:
Nem feltétlenül folyós de tud az lenni :)
A szuflénál sem igaz a tétel mindig, hogy folyós, sőt.
10/13 anonim válasza:
A muffin akkor jó ha nem folyós a szuflé meg akkor ha igen.
Sztem nem arra gondolt h elrontva meik süti a folyós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!