Mi annak a sütemény fajtának a neve ami belül folyós marad?
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 18:01
11/13 A kérdező kommentje:
8 válasz fuck yeahXD szóval szuflé, köszi:)
2012. márc. 11. 19:01
12/13 anonim válasza:
chocolate moelleux. szerintem jobb mint a szuflé de hasonló
13/13 anonim válasza:
Maga a brownie nem folyós,de mikor megmelegítik a csoki ami benne van az olvad meg picit a hő hatására azért írták sokan.
A szuflé az kb. 180.C fokon sütve 10 percig akkor a belseje folyós lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!