Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! Miért esik szét a tócsnim?

SOS! Miért esik szét a tócsnim?

Figyelt kérdés

Most készíteném, de "morzsáira" hullik...

Lehet kevés benne a tojás és a liszt?

Segítsetek, nem szeretném kidobni :(

2012. febr. 20. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a tojás nem elég.
2012. febr. 20. 14:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Teszek bele még egyet.

Most olvastam, hogy van aki tepsiben csinálja, úgy nem kell forgatni ;)

2012. febr. 20. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így nehéz megmondani, hiszen nem tudni, miből, mennyit raktál bele :)

Összességében a lereszelt krumplihoz 1 (max 2) tojás elegendő, hiszen ez már összetartja. Minél több tojást teszel bele, annál több liszt is kell, és akkor már oda a finom krumpli íz.

A krumplit egyébként érdemes kicsit besózni, majd kinyomni a levét, így is kevesebb liszt kell bele.

És csak annyi olajban süsd, hogy épp legyen alatta, azaz nem kell úsznia mint pl. a rántott husinak.

2012. febr. 20. 14:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazából még én sem tudom, hogy mennyit raktam bele :D

Csak úgy találomra...

Az lehetett a baj, hogy kitaláltam, milyen jó lenne, ha káposztát is reszelnék mellé... és persze se a krumpli, se a káposzta levét nem nyomkodtam ki :)

Jó, hogy írtad, hogy nagyon kevés olajban, ezzel sem voltam tisztában... Fő az elszántság :D

2012. febr. 20. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem teszek bele tojást, csak krumplit, sót, borsot és lisztet, ebből sem sokat, majd bő olajban kisütöm, nem szokott szétesni. Ha tojás is van benne, akkor már több lisztet kíván és elveszti a jó krumpli ízt.
2012. febr. 20. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Kicsavarom a krumplit, tojást teszek hozzá, lisztet soha :p...
2012. febr. 21. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!