Miért esik össze a muffinom?
Figyelt kérdés
Mikor kész van, szép magas, és ahogy hűl ki, úgy esik össze olyan kicsire, mint ahogy nyers állapotban volt.
A legutóbbi 2 sütésnél volt ez, azelőtt sosem, és nem tudom az okát. Mindent az eddig bevált recept alapján csinálok.
A sütővel lenne gond?
2009. márc. 7. 11:32
1/3 anonim válasza:
Vagy a liszttel. Már jártam úgy, hogy az olcsóbb liszttől teljesen összeset a süti a kihűlés után.
2/3 anonim válasza:
Szia4
Két tippem van, az egyik a liszt (liszt és liszt sikértartalma között lehet különbség), a másik kicsit "bagatell". Nézd meg,hogy nem járt-e le a sütőpor szavatossága. Ilyenbe én is estem már bele, hogy nem vettem észre, hogy jó egy hónapja lejárt a s.por, és a tészta nem lett a legszebb.
Üdv!
3/3 anonim válasza:
Még egy ötlet:nincs teljesen megsülve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!