Mit csináljak, hogy megkeljen a cibatta tésztája?
Az a helyzet, hogy most készítek életemben először cibattát és véletlenül hideg vizet tettem bele a langyos helyett.
Eddig azt csináltam, hogy lefedtem frissentartó fóliával és egy konyharuhával. Egyéb ötletek?
Előre is köszönöm szépen! :)
Elöször is NEM cibatta, hanem ciAbatta a neve.
Másodszor tedd meleg helyre, akkor meg fog kelni.
Rendben. Köszönöm szépen!
És a felvilágosítást is!:)
vajon miért törölték az "ebatta cibattát", akinek kifogása volt meg tudná magyarázni? talán trágár, vagy mi.
elképesztő humortalan, savanyú emberek is járnak ide, és ráadásul letiltásra jelentenek ártalmatlan viccnek szánt válaszokat.
a moderátoroknak is gratulálok!!!
még jó, hogy a kérdező értékelte. köszi:))
Még egyszer és utoljára üzenem az "ebatta" kitöröltetőjének,hogy máskor előbb nézzen utána, hogy egy kifejezés mit jelent, így elkerülheti, hogy szánalmas, mély tudatlanságot feltételezzenek róla...
ebatta kölyke = rosszalkodó kisgyermeket "szidalmaznak " így. eb adta , vagyis rossz kis kutyakölyökhöz hasonlítják.Az ebugatta kifejezés is ismeretes.
Mindenkitől elnézést kérek, aki nem érintett, eme nyelvészkedésért, de az igazságtalanságot még ezen az oldalon sem tűröm idegenektől sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!