Mennyi ideig kell kézzel dagasztani a tésztát, h tutira megkeljen?
Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 13:50
1/3 tetro válasza:
szerintem a tészta nem a dagasztástól, hanem a melegtől kel meg
2/3 A kérdező kommentje:
ok...
de mégis meddig szoktátok kb kézzel nyomkodni (aki kézzel szokta), fél óra kb.? vagy elég kevesebb?
2012. jan. 21. 15:24
3/3 anonim válasza:
Nem szoktam sokáig, csak amíg szép sima nem lesz, nálam ez pár perc, utána lelisztezem, letakarom és meleg helyen 1 órát kelni hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!