Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kell a bejglit összegyúr...

Miért kell a bejglit összegyúrás után hűtőbe tenni, nem pont az a lényeg, hogy megkeljen?

Figyelt kérdés
Még sosem készítettem bejglit,viszont kelt tésztát már többször,sok recept szerint hűtőbe kell tenni.
2009. dec. 18. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:

A bejgli az bejgli a mákos, diós kalács az a kelt tészta.

A bejgli szárazabb a kalács puhább.

2009. dec. 18. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 Ildibaby válasza:
Szia én cukrász vagyok és ha omlos élesztős tésztábol készited akkor bizony kb 0.5órára a hűtőbe kell rakni és ott pihenteted.
2009. dec. 19. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké,akkor beteszem a hűtőbe, remélem nem fogom elrontani. :)
2009. dec. 19. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Most vettem ki a beiglimet a sütőből. Fél órát volt hideg helyen. Ettől lesz szép márványos a teteje.
2009. dec. 23. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
az utolsónak igazat adok.:D
2009. dec. 23. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!