Miért kell a bejglit összegyúrás után hűtőbe tenni, nem pont az a lényeg, hogy megkeljen?
Figyelt kérdés
Még sosem készítettem bejglit,viszont kelt tésztát már többször,sok recept szerint hűtőbe kell tenni.2009. dec. 18. 16:31
1/5 anonim válasza:
A bejgli az bejgli a mákos, diós kalács az a kelt tészta.
A bejgli szárazabb a kalács puhább.
2/5 Ildibaby válasza:
Szia én cukrász vagyok és ha omlos élesztős tésztábol készited akkor bizony kb 0.5órára a hűtőbe kell rakni és ott pihenteted.
3/5 A kérdező kommentje:
Oké,akkor beteszem a hűtőbe, remélem nem fogom elrontani. :)
2009. dec. 19. 16:09
4/5 anonim válasza:
Most vettem ki a beiglimet a sütőből. Fél órát volt hideg helyen. Ettől lesz szép márványos a teteje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!