Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lekvárt vagy jamet cukor...

Lekvárt vagy jamet cukor nélkül el lehet rakni?

Figyelt kérdés
Lehet, hülye kérdés( sőt, biztos az). De el lehet rakni cukor nélkül úgy, hogy csak tartósítószer van benne?
2009. jún. 15. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Legalábbis nem lesz se lekvár, se jam. Valami savagyú folyós dolog lesz.

A cukor nemcsak tartósít, hanem sűrít is és ellensúlyozza a gyümölcsből a főzés hatására kiváló savakat.

2009. jún. 15. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi, hogy válaszoltál. akkor nem is kísérletezem vele:D
2009. jún. 15. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
de létezik diabetikus befőzőcukor
2009. jún. 15. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
szilvából lehet, én mindig cukor nélkül csinálom.
2009. jún. 15. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja és tartósítószer sem kell bele.
2009. jún. 15. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2009. jún. 15. 23:34

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!