Lekvárt vagy jamet cukor nélkül el lehet rakni?
Figyelt kérdés
Lehet, hülye kérdés( sőt, biztos az). De el lehet rakni cukor nélkül úgy, hogy csak tartósítószer van benne?2009. jún. 15. 11:18
1/6 anonim válasza:
Nem. Legalábbis nem lesz se lekvár, se jam. Valami savagyú folyós dolog lesz.
A cukor nemcsak tartósít, hanem sűrít is és ellensúlyozza a gyümölcsből a főzés hatására kiváló savakat.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi, hogy válaszoltál. akkor nem is kísérletezem vele:D
2009. jún. 15. 12:20
3/6 anonim válasza:
de létezik diabetikus befőzőcukor
4/6 anonim válasza:
szilvából lehet, én mindig cukor nélkül csinálom.
5/6 anonim válasza:
Ja és tartósítószer sem kell bele.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2009. jún. 15. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!