Hogy főzzem a tarhonyát?
Figyelt kérdés
Tarhonyás húst csinálok.Én annó úgy tanultam hogy a tarhonyát meg kell pirítani, utána felengedni hideg vízzel.
Amit most vettem tarhonyát, arra az van írva, hogy 2l lobogó vízbe szórjuk bele, újraforrástól számítva 5 percig főzzük, fedjük le, pihentessük 5 percig majd szűrjük le.
Maradhatok a megszokott, lepirítós módszernél, vagy kövessem a csomagolás utasításait?
tarhonyás húst csinálok.
2012. márc. 18. 08:29
11/11 A kérdező kommentje:
Én nem főzöm teljesen készre a tarhonyát, hanem amikor még nem puhult meg teljesen, és van még rajta egy minimális víz, szóval amikor már sűrű, de még nem pereg akkor öntöm a pörihez és össze forralom.
A rizseshúsnál is így szoktam. :)
2012. márc. 19. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!