Ti meddig szoktátok főzni a barna rizst?
Én 1 óráig főztem,és kemény maradt.Már nem bírtam megvárni,így megettem, de tényleg ilyen sokáig kell főzni?Természetesen forró lobogó vízben főztem.
Köszi
Előző nap be kell áztatni. Azért fő lassabban, mint a fehér rizs, mert hántolatlan.
Áztasd be, még így is jóval több lesz a főzési idő a megszokottnál, de valamivel azért könnyebben megpuhul.
Kuktában elég hamar megfő (20-25 perc).
Ha meg ereszti a pénzkereted, akkor vegyél előgőzöltet, vagy feltártat. Azok elvileg könnyen megfőnek. (Gyakorlatban nem tudom, eddig csak simát vettem)
2-es vagyok
Ja! Én azt nem ismerem, de ha mondjuk nem akarsz túl drágán barna rizst venni akkor ajánlom a Spar-ban kapható Nagykun Barnarizst, 400Ft/kg, én is vettem már, és ugyanolyan, mint a bioboltos!(ez úgy kész van ahogy feljebb írtam!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!