Szoktatok a töltött paprikába -a töltelékbe-fokhagymát tenni?
Figyelt kérdés
Mindenhol másként olvasom...2012. márc. 8. 11:33
1/13 anonim válasza:
Fokhagymát, hagymát nem szoktam a töltött paprikába.
Csak só, bors, nyers-rizs és tojás. Nálam ennyi.
2/13 anonim válasza:
dinsztelt hagyma, összenyomott foghagyma, pirospaprika,csipet kömény,só, tojás, fele súlyú főtt rizs
3/13 A kérdező kommentje:
na hát azt hiszem itt sem jutunk dőlőre :D
2012. márc. 8. 11:57
4/13 anonim válasza:
Én sem szoktam, de ha teszel bele, akkor csak finomabb, ízesebb lesz tőle. Ezzel elrontani nem tudod.
5/13 anonim válasza:
én nem szoktam, csak reszelt nyers hagymát:))
6/13 anonim válasza:
Tudod mit?
Kérdezd meg a mamit! Az lesz az igazi!
7/13 anonim válasza:
második vagyok
tegyél az egyik felébe, a másik felébe pedig ne. Aztán majd eldöntöd melyik tetszik neked jobban és legközelebb már úgy főzöd.
8/13 anonim válasza:
Persze, fokhagymával elrontani nem lehet semmit. A töltelék minél ízesebb, annál jobb és ez minden töltelékre igaz.
9/13 A kérdező kommentje:
Most már feltettem főni,tettem bele de csak tényleg keveset,aztán majd eldöntöm,hogy jobb e nélküle vagy még többet kíván ,és legközelebb majd úgy csinálom :)Köszi a válaszokat :)
2012. márc. 8. 12:22
10/13 anonim válasza:
1 db-ot szoktam tenni bele, sokkal finomabb fokhagymával az íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!