Szerintetek jó íze lenne, ha a prézlibe fokhagymát reszelnék és így paníroznám be a húst?
Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 16:56
1/7 anonim válasza:
Ha a fokhagyma megég, akkor keserű lesz. Erre vigyázz!
2/7 anonim válasza:
Én a tojásba szoktam fokhagyma granulátumot rakni
3/7 anonim válasza:
ha fokhagymás tejbe beáztatod a húst pár órára, akkor a rántott hús nemcsak puhább lesz, hanem át is veszi egy kicsit a fokhagymás ízt is
4/7 anonim válasza:
Mi a lisztbe nyomunk 2-3 gerezddel.
6/7 anonim válasza:
én is a fokhagymás tejes megoldást szoktam, sőt, van amikor egy félpohár tejfölbe nyomok 3-4 gerezd fokhagymát, és azzal kenem meg a húsokat. egymásra rakva lefóliázom és másnap panírozom.
nagyon finom omlós ízletes a rántotthús.
a prézlibe téve, szerintem is megégne.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ mindenkinek, fokhagymás tejbe áztattam:)
2011. szept. 10. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!