Lángoshoz hogyan kell csinálni fokhagymát?
Figyelt kérdés
Mamámnak meg a boltokba ilyen folyékony, nekem pedig nem ,mit adjak hozzá?2010. okt. 15. 20:59
1/6 anonim válasza:
kevés víz, pici olaj, só és a zúzott fokhagyma. utána már kenheted.
2/6 anonim válasza:
átnyomod,megsózod,és meleg vízzel felengeded. Fél óra múlva leszűrheted.Ja,1 gerezd fokhagymához max fél deci víz
3/6 anonim válasza:
Én átzúzom vagy lereszelem a fokhagymát,aztán a lángos sütésénél felforrósodott olajból rámerek néhány kanállal.Az előzőek is jók,de én szeretem ha kicsit megsül a fokhagyma,de nem ég meg.
4/6 anonim válasza:
Igaza van az elöttem hozzászólónak.
Kevés olajjal kell elkeverni,meg sóval.
a fokhagymát nem muszály összezúzni,ha szereted akkor apró darabokra is összevághatod.
Igaz igy intenzívebb az íze.
5/6 anonim válasza:
én egyszerűen csak félbevágom a fokhagymát és bedörzsölöm vele a lángost.. minek ez a sok macera?:)
6/6 anonim válasza:
Fokhagyma es viz csak, NEM KELL HOZZA OLAJ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!