Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül a hagyományos...

Hogy készül a hagyományos töltött csirkecomb?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 9. 16:13
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam csinálni a tölteléket, hogy beáztatom a száraz zsömléket meleg vizbe, majd kinyomkodom, adok hozzá fűszereket (ételízesítő, bors, só, majoranna), lereszelek egy vöröshagymát és pár gerezd fokhagymát, apróra vágott petrezselymet is szoktam bele tenni. Egy doboz májkrémet teszek még hozzá és 1 vagy 2 tojást beleütök a végén. Ha túl folyós lett a massza, akkor teszek hozzá egy kevés zsemlemorzsát és hagyom, had' szívja fel a nedvességet. Ezután kanállal a combokba tömöm, ha marad ki, akkor kis "fasírtokat" formázok és azt is megsütöm a hússal.
2008. ápr. 9. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!