Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljam meg? Carbonar...

Hogyan csináljam meg? Carbonara spagetti féle.

Figyelt kérdés

Sonkás tejszínes tésztát szeretnék csinálni,de ahoz olyan drágák az alapanyagok(tejszín,meg az azaz alap), így Carbonaras spagettit csinálnék kicsit másképp csak nem tudom hogyan kéne.

A tejszínes sonkás tésztát ugye megszokták sütni sütőben. Én a carbonaras alappal csinálnám meg(ahoz csak 3 dl tej meg 10 dkg sonka kell és minden van itthon),csak nem tudom h hogy kell e ennek a tetejére még tejföl és ugy a sajt vagy csak a szószós tésztát sajttal a tetején be a sütőbe.

Mit tanácsoltok?

13/L

2012. febr. 13. 14:44
 1/2 A kérdező kommentje:
ilyen coopos carbonbara alap van itthon,és tejet ir hozzá hogy az kell.
2012. febr. 13. 14:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha van alapod hozzá akkor rá van írva a csomagra a szósz elkészítése, gondolom fel kell főzni a tejjel. Tejfölt én nem tennék rá, csak megszórnám sajttal, és plusszba bele nyomnék az alapba 2-3 gerezd fokhagymát.
2012. febr. 13. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!