Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljam, hogy ne...

Hogyan csináljam, hogy ne tapadjon össze?

Figyelt kérdés

Ha grízes tésztát csinálok a gríz mindig összetapad és nem bírom összekeverni a tésztával, mert megáll csomókban?

Mit rontok el???

(úgy csinálom hogy kevés olajon megpirítom a grízt és utána felöntöm vízzel hogy megfőjön, mikor elpárolog akkor teszem hozzá a tésztát...)



2012. febr. 6. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
még tovább párologogtasd, pirítsd, hogy szinte eredeti alakjára száradjon vissza.
2012. febr. 7. 06:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam egyszerre ráönteni a vizet,tehát ha megpirult akkor öntök rá egy keveset és azonnal ráteszem a fedőt, pár pillanat múlva megint öntök rá, megint lefedem és még egyszer. Általában háromszor szoktam önteni-fedni és elzárom a tüzet alatta így hagyom fedve. Ha már majdnem kész a tészta, akkor a grizt villával szétkeverem, mert egy kicsit összeáll és rászűröm a tésztát. Ez így hosszadalmas tűnik, pedig csak pár perc az egész.
2012. febr. 7. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocs és persze amikor leveszem a fedőt mindig keverek rajta egy kicsit.
2012. febr. 7. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!